Laatste nieuws over Netflix

FYRE-makers brengen opnieuw bizar verhaal: Tiger King

Tiger King Joe Exotic Netflix

Tiger King is de opvolger van FYRE: The Greatest Party That Never Happened. De documentaire over FYRE maakte vorig jaar veel los, dezelfde producer komt nu met het bizarre verhaal over Joseph Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic.

Joe Exotic

Joe Exotic mag zich met recht de Tiger King noemen. Hij runde in Oklahoma een dierentuin en was bekend vanwege zijn flamboyante persoonlijkheid. Dat trok al eerder de aandacht, onder meer van Louis Theroux die in 2011 voor een documentaire bij hem op bezoek was. Ook deed hij een poging om gouverneur te worden van Oklahoma en dacht zelfs aan het presidentschap.

Moordpoging op Carole Baskin

Maar in 2019 veranderde anders, want hij werd in 2019 veroordeeld vanwege het complot om zijn criticus Carole Baskin te vermoorden. Baskin was de oprichter van Big Cat Rescue Wildlife Sanctuary. Joe Exotic werd ook schuldig bevonden van het doden van tijgers en het verkopen van tijgerwelpen. Zo werd hij in januari veroordeeld tot 22 jaar cel. Het volledige verhaal is vanaf 20 maart te zien op Netflix in Tiger King.