Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Gebroken enkel veranderde belangrijke scene in Bridgerton spin-off Queen Charlotte

Het eerste seizoen van Queen Charlotte, de spin-off van Bridgerton, was een groot succes. Nu blijkt dat een zeer belangrijke scene uit het eerste seizoen er eigenlijk anders uit had moeten zien. Door een gebroken enkel van hoofdrolspeler Corey Mylchreest (King George) kon dat echter niet.

Gebroken enkel

Mylchreest liep tijdens de opnames van Queen Charlotte een gebroken enkel op. Het zorgde ervoor dat hij ondersteuning nodig had als hij moest lopen. In gesprek met Seventeen geeft hij toe dat een belangrijke scene uit de serie er door zijn blessure compleet anders uit kwam te zien.

Liefde tonen

“Het begin van aflevering 6, waarin George gedwongen wordt om zijn liefde aan Charlotte toe te geven. In die scene beweegt George niet. Hij zit en staat dan op en dan komt Charlotte naar hem toe en als hij eenmaal staat, dan knuffelen ze. Ik wiebel een klein beetje daar en dat is omdat ik mijn enkel had gebroken en niet kon lopen. Dat zie je als ze kussen en elkaar aan het eind vasthouden”, geeft Mylchreest toe.

Gewoon lopen

Eigenlijk was het de bedoeling dat Mylchreest gewoon zou lopen in de scene. “Ik droeg een laars waardoor ik helemaal niet kon lopen. Meteen zodra de scene klaar was, liep ik weer op krukken”, aldus Mylchreest. Doordat de acteur juist niet bewoog, vinden veel kijkers dat de scene nog krachtiger is geworden.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?