Laatste nieuws over Netflix

Gecanceld Uncoupled vindt nieuw onderkomen voor tweede seizoen

Een verrassende wending voor Uncoupled. De serie werd afgelopen maand gecanceld door Netflix en in het huidige drukke serielandschap betekend dat eigenlijk altijd definitief einde oefening. Uncoupled met Neil Patrick Harris blijkt de uitzondering, de serie heeft een nieuwe streamingdienst gevonden!

Uncoupled gecanceld

Op 14 januari viel het doek voor Uncoupled. Een makelaar in New York gespeeld door Harris is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten. Dat leverde in Uncoupled acht grappige afleveringen van een half uur op en scoorde op IMDb ook een 7,0. Toch waren de kijkcijfers blijkbaar niet voldoende voor Netflix om een extra seizoen te bestellen.

Showtime brengt toch tweede seizoen

Een kleine maand later komt er nu dus verrassend nieuws. Deadline brengt namelijk naar buiten dat de serie is opgevist door Showtime. Met de samensmelting met Paramount+ slaat deze partij een nieuwe weg in. Veel reeksen zijn gezet stopgezet en anderen zoals Dexter en Billions worden juist uitgebreid met diverse spin-offs. Nu komt Uncoupled daar dus ook bij, de makers blijken de afgelopen maanden al in gesprek te zijn geweest met nieuwe partijen. En er is nu dus met succes een deal voor een tweede seizoen. Wanneer het tweede seizoen verwacht kan worden is nog onduidelijk.

Derde serie overgenomen van Netflix

Uncoupled komt in een voorlopig zeer exclusief rijtje. Het is pas de derde serie van Netflix die door een andere partij wordt voortgezet. One Day at a Time was hiervan de eerste, gevolgd door de animatieserie Tuca & Bertie.  Allebei deze series zijn inmiddels bij hun nieuwe onderkomen ook gestopt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?