Laatste nieuws over Netflix

Geen ‘strangers’ in Stranger Things seizoen 5

Het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things is momenteel in productie. De schrijvers zijn sinds enkele weken bij elkaar om alles tot een geheel te verwerken. Daarbij hebben de broers Matt en Ross Duffer alvast wat informatie verstrekt. Vooral over wie we gaan zien in Stranger Things seizoen 5.

Verhaal niet aantasten

In gesprek met IndieWire laten ze weten hoe het denkproces ieder seizoen is gegaan. “Wanneer we een nieuw personage introduceerden wilden we er zeker van zijn dat ze het verhaal niet zouden aantasten en echt onderdeel zouden zijn van de serie. Maar iedere keer ben je toch nerveus. We hebben namelijk een geweldige cast van personages en acteurs. Zodra we tijd doorbrengen met een nieuw personage, halen we tijd weg van de anderen. We zijn dus gewoon heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

Focus op originele personages

In het vijfde seizoen hoeven we dan ook geen nieuwe gezichten te verwachten, danwel ‘strangers’. “We houden ervan om het verhaal op te schudden. Dat zullen we ditmaal doen door het plot te veranderen of misschien een nieuw monster te introduceren. We doen er eigenlijk alles aan om onszelf te weerhouden van het toevoegen van nieuwe personages in het vijfde seizoen. We willen de focus op de originele groep.”

Stranger Things seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?