Laatste nieuws over Netflix

Geluid bij films en series op Netflix

Na een dag werken of studeren even ontspannen met Netflix is een fijne bezigheid. Na thuiskomst van kantoor of school moet het eten nog even gemaakt worden, maar daarna heb je toch even tijd voor jezelf. Als je een film of serie hebt geselecteerd wil je wel helemaal op kunnen gaan in alle actie en romantiek. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden. Misschien heb je zelf wel een home cinema-set staan, hangt er een soundbar onder je tv of heb je een koptelefoon waarmee jij aan het luisteren bent.

Netflix met je koptelefoon op

Niet alleen met muziek is een koptelefoon de perfecte uitkomst. Uit ervaring weten we dat je met een koptelefoon optimaal kunt genieten. Je kent het gevoel vast wel; je zet je koptelefoon op en je sluit je volledig af van de buitenwereld. Het enige wat nog telt is de film of serie die je na het werk wilt bekijken. Na zo’n dag hard werken is dat natuurlijk wel lekker. Zeker met speciale koptelefoons voor bij de tv van bijvoorbeeld GetLoud.nl.

Deze headphones zijn speciaal gemaakt voor tv-kijken, dus uitermate geschikt voor gebruik bij het kijken van films, series en documentaires via Netflix. Ze sluiten het oor goed af, waardoor wij als liefhebbers van films en series ontspannen kunnen kijken. Wel zo handig als je andere mensen niet wilt storen óf zelf niet gestoord wilt worden. Een ander voordeel is dat meerdere modellen draadloos te gebruiken zijn, waardoor je ook nog eens alle bewegingsvrijheid hebt die je je maar kunt wensen.

Home cinema geluid

Kijk je met meerdere mensen? Dan is het natuurlijk niet zo gezellig om met een koptelefoon op te zitten. Om samen helemaal op te kunnen gaan is een geweldige geluidsbeleving onmisbaar. Hiervoor kun je al gebruik maken van een soundbar. Dit is een zeer goed alternatief als je wilt genieten van alles wat Netflix jou te bieden heeft, maar je woonkamer niet helemaal vol wilt hebben staan met speakers. Een soundbar is een speaker die bij de tv te plaatsen is. Als de tv aan de muur hangt, hang je hem er heel eenvoudig onder en als je tv op een muurbeugel staat, plaats je de speaker zo voor de tv. Wij vinden dit toch wel fijn voor dat fijne bioscoopgevoel, maar dan gewoon in de woonkamer.

Toch kan het geluid niet tippen aan een home cinema set. Ondanks dat een soundbar een heldere sound creëert, kiezen wij toch liever voor een home cinema set. Dit geeft toch net dat beetje extra. Met een soundbar heb je tenslotte alleen speakers voor je staan, maar met een home cinema set hoor je ook alles wat er achter je gebeurt. Zo word je helemaal in de film gezogen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?