Laatste nieuws over Netflix

Gemengde ontvangst Undercover-finale: “Op naar seizoen 4!”

De finale van Undercover is zondagavond massaal bekeken op Netflix en in België op Eén. Het derde seizoen is zeer goed beoordeeld, de finale leverde echter een zeer gemengd beeld op. Eén ding is voor iedereen wel duidelijk, er wordt een vierde seizoen verlangd. Al bestaat er ook de angst door het ultieme slot dat het wel eens gedaan kan zijn met Undercover.

IJzersterk derde seizoen

Het derde seizoen van Undercover was de afgelopen acht weken iedere zondag te zien. De respons was wekelijks zeer goed. De algemene opvatting is dan ook dat na het teleurstellende tweede seizoen er weer een ijzersterk verhaal was afgeleverd. De afgelopen weken werd de spanning opgebouwd en iedereen rekende op een grote finale. Die viel voor sommigen tegen, terwijl anderen juist het een prachtig einde vonden. Reden voor de teleurstelling werd door velen gezien in het feit dat er maar acht in plaats van tien afleveringen zijn gemaakt. Het woord afgeraffeld viel dan ook meermaals. Een greep uit de reacties hieronder verzameld.

Undercover seizoen 4 of niet?

Het einde van Undercover seizoen 3 wordt door velen anders beleefd. Een deel van de kijkers vreest dat het nu klaar is. Bob kiest voor zijn familie, terwijl Ferry berooid achter blijft (met wel honderdduizend euro in zijn achterzak). Anderen zien juist een open einde in gewapende vrede tussen Ferry en Bob. Een officieel bericht van de makers is er nog niet, dus we zullen nog moeten wachten of er een vierde seizoen komt.

Undercover seizoen 4: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?