Laatste nieuws over Netflix

George Clooney maakt film voor Netflix

George Clooney gaat aan een intensief project beginnen voor Netflix. De acteur wordt namelijk zowel regisseur als acteur in een nieuwe film. Het gaat om een verfilming van het boek Good Morning, Midnight van Lily Brooks.

Een briljante astronoom

Clooney zal de hoofdrol vertolken, namelijk Augustine. Dit is een briljante astronoom op leeftijd, die geobsedeerd is door sterren. Jarenlang heeft hij in afgelegen buitenposten gewoond en de hemel bestudeerd om bewijs te vinden voor hoe het universum begon. Het is het vertrekpunt van Good Morning, Night.

Tijdens zijn laatste post, in een onderzoekscentrum in het noordpoolgebied, ontvangt hij nieuws over een catastrofale gebeurtenissen. De wetenschappers worden gedwongen te evacueren, maar de koppige Augustine blijft. Kort na hun vertrek ontdekt Augustine een mysterieus kind genaamd Iris. Ondertussen doet Augustine er alles aan om contact te zoeken met een ruimteschip dat terugkeert naar de aarde.

Releasedatum Good Morning, Night

Wanneer Good Morning, Night te zien zal zijn op Netflix is op dit moment nog niet bekend. Ook is het nog niet zeker of de film ook de titel van het boek zal gaan dragen. Wel is naar buiten gebracht dat de productie in oktober van start zal gaan. “Grant Heslov en ik hebben ontzettend veel zin in dit project”, aldus Clooney.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?