Laatste nieuws over Netflix

Gervais’ After Life seizoen 3 wordt laatste seizoen

Ricky Gervais wil met het derde seizoen van After Life een punt zetten achter deze serie. De Britse komiek heeft eigenlijk altijd series gemaakt van slechts een paar seizoenen en daar wil hij voor After Life geen uitzondering op maken.

Snel een derde seizoen

Snel na de release van het tweede seizoen kwam al naar buiten dat Netflix een derde campagne had besteld. Inmiddels heeft Gervais de eerste afleveringen al geschreven, zo laat hij vol trots weten op zijn socials. Tegelijkertijd heeft hij voor de fans ook minder goed nieuws, want het verhaal loopt op zijn einde.

Het publiek de rug toekeren

De Brit sprak hierover met The Mirror. “Ik heb er over nagedacht en ik ben eruit. Er komt geen vierde seizoen. Er is een oud gezegde: ‘Om het orkest te leiden, moet je het publiek de rug toekeren’. Dat is gewoon waar. Het publiek denkt dat ze nog een seizoen willen, maar ze weten het niet zeker. Dus je moet voorzichtig zijn.”

Komt Tony er bovenop?

In het derde seizoen van After Life zal Tony (Gervais) uit het diepe dal moeten kruipen na de dood van zijn vrouw. Twee seizoenen ging dat met flinke pieken en dalen, waarbij hij meerdere keren dicht tegen zelfmoord aan zat. Misschien weet Emma hem nu toch het zetje omhoog te zetten. Tony wilde graag een ‘Groundhog Day’ relatie met haar, maar Emma wilde meer. Ze hebben nu toch een middenweg gevonden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?