Laatste nieuws over Netflix

Gewaagde romcom Happy Ending aangekondigd met eerste teaser

Oei, Ik Groei! is net verschenen op Netflix en nu wordt alweer de volgende Nederlandse productie aangekondigd. Happy Ending zal wereldwijd verschijnen op de streamingdienst en is van de hand van Joosje Duk. Het belooft wel een heel ander soort romcom te worden als we kennen, de releasedatum is nog niet bekend maar zal nog in 2023 zijn.

Gewaagde romcom

Een keer geen Yolanthe Cabau, Géza Weisz of Jim Bakkum in beeld en de regie van Johan Nijenhuis. Happy Ending wordt aangekondigd als een gewaagde romcom, met ook nieuwe gezichten. Zoals Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima. Andere rollen zijn er voor Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz. Het draait echter vooral om de eerste drie, want die komen in een bijzondere verhouding terecht.

Avondje met Eve

Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve zet het leven van Luna op haar kop.

Bekijk de teaser van Happy Ending

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?