Laatste nieuws over Netflix

Gilmore Gils Facts en eerste beelden

Gilmore Girls Netflix

Het enthousiasme was groot toen Netflix aankondigde dat Gilmore Girls een nieuw leven wordt ingeblazen. Sindsdien is er veel gezegd en geschreven over deze populaire serie. Welke karakters zien we terug in de revival en welke niet en wanneer wordt het nieuwe Gilmore Girls seizoen op Netflix gelanceerd? Wij sommen de feiten op en komen met de eerste beelden van de serie.

De eerste geruchten over de revival van Gilmore Girls ontstonden in de herfst van vorig jaar. The Hollywood Reporter pikte de eerste geluiden over Gilmore Girls en Netflix op. Daarna bleef het lang stil en was het de vraag of het bericht wel klopte. Eind januari kwamen Netflix en de acteurs vervolgens met de bevestiging. Het zorgde voor een Twitterexplosie en vanaf dat moment begon ook meteen het speculeren. Welke acteurs keren terug in Gilmore Girls en welke niet? Sinds 30 januari was bijna wekelijks nieuws over de populaire serie van weleer.

Oude cast keert terug in Gilmore Girls op Netflix

Sinds februari wordt er vooral gesproken over de cast van Gilmore Girls. Keren de vaste gezichten van tien jaar geleden ook terug in de revival? Het antwoord is volmondig ja. Uiteraard zijn Lorelai (Lauren Graham) en Rory Gilmore (Alexis Bleden) aanwezig. Ook Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim) en Sean Gunn (Kirk Gleason) zijn bevestigd. Hetzelfde geldt voor Milo Ventimiglia (Jess Mariano), Matt Czuchry (Logan Huntzberger), Liza Weil (Paris Geller), Yanic Truesdale (Michel Gerard), Jared Padalecki (Dean Forester) en David Sutcliffe (Christopher Hayden). Laatst kwam er ook bevestiging van Melissa McCarthy. Zij zal weer in de rol van Sookie kruipen.

Officieel heeft Netflix nog geen naam bekend gemaakt van de nieuwe serie. Op IMDb staat de serie op dit moment genoteerd als Gilmore Girls: Seasons. Of dit ook daadwerkelijk de titel gaat worden is nog niet bekend. Wel is het inmiddels zeker dat het gaat om een seizoen van vier afleveringen, die ieder zo’n negentig minuut duurt. Een verschijningsdatum van de nieuwe Gilmore Girls op Netflix is ook nog niet bekend gemaakt. Wel wordt de revival dit jaar nog op Netflix verwacht, aangezien de opnames al enige tijd geleden van start zijn gegaan.

Eerste beelden van Gilmore Girls op Netflix

Van die opnames zijn inmiddels ook de eerste beelden beschikbaar gesteld door Netflix. Op die manier kun je je nu alvast verlekkeren aan de serie, die tien jaar geleden zoveel mensen wist te boeien. Op de foto’s zien we onder andere Luke en Lorelai samen en lijkt Rory voor de klas te staan. Ook is er een foto van Babette en Miss Patty en een town meeting.

Gilmore Girls Netflix

Nieuw seizoen Gilmore Girls Netflix

Gilmore Girls Netflix

Gilmore Girls op netflix

Gilmore Gils Netflix

Gilmore Girls

Gilmore Girls Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?