Laatste nieuws over Netflix

Kans op nieuw seizoen Gilmore Girls bij Netflix lijkt klein

Het blijft onduidelijk of Gilmore Girls: A Year in the Life op Netflix nog een toekomst heeft. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de revival van Gilmore Girls verscheen en sindsdien bleef het stil. Deze week kwam daar echter verandering in, toen Cindy Holland namens Netflix sprak over Gilmore Girls a Year in the Life.

Revival

In tijden waarin series, mede door Netflix, ongekend populair zijn, draaien de makers overuren om nieuwe series te bedenken. Steeds vaker zien we daarom oude series nieuw leven in geblazen worden. Neem bijvoorbeeld Fuller House, Roseanne en Dynasty, maar natuurlijk ook Gilmore Girls.

Succesvol is het zeker, want de oude fanbase wordt aangesproken en zij staan direct te popelen om een nieuw seizoen van hun favoriete serie te zien. Dat gebeurde met Gilmore Girls: A Year in the Life ook. De reacties waren lovend toen bekend werd dat er een revival gemaakt zou worden en de serie kon ook veel mensen bekoren. Toch werd er nooit een tweede seizoen aangekondigd.

Gilmore Girls: A Year in the Life seizoen 2 op Netflix

Gilmore Girls: A Year in the Life seizoen 2 is door Netflix nooit aangekondigd en het is nog maar de vraag of dat ooit zal gebeuren. Ondanks dat er een behoorlijke cliffhanger zat in de laatste aflevering en de fans best graag nog een tweede seizoen zouden willen zien. Cindy Holland, vice president original content bij Netflix, vertelde tijdens de Television Critics Association dat er nog geen besluit is genomen over de toekomst van Gilmore Girls. “We hebben er nog niet over gesproken, maar Amy Sherman-Palladino weet dat we grote fans zijn van Gilmore Girls.”

Sherman-Palladino is de creator van Gilmore Girls en zij kan de boodschap van Holland dus opvatten dat de deur voor haar serie nog op een kier staat. Toch is het opvallend dat er al twee jaar geen besluit is genomen over Gilmore Girls: A Year in the Life.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?