Laatste nieuws over Netflix

Gina Rodriguez (Jane) en Tom Ellis (Lucifer) samen in Netflix-film Players

De film Players belooft een heel boeiende romantische komedie te worden, want twee zeer geliefde acteurs komen hierbij samen. Het gaat om Gina Rodriguez, van Jane the Virgin, en Tom Ellis, van Lucifer. Ook Damon Wayans jr. is gecontracteerd.

Players in Chicago

Players wordt een romantische komedie, die gemaakt door Trish Shie (The Sleepover, Pitch Perfect 3) en het script wordt geschreven door Whit Anderson. Die heeft eerder al geschreven aan series zoals Ozark en Daredevil. De film Players speelt zich af in Chicago, waar Mack (Gina Rodriguez) een succesvol sportschrijver is.

Als een blok vallen voor Tom Ellis

Daarnaast weet ze al jaren met haar beste vriend Adam succesvolle hook-up plays uit te vieren. Wanneer ze echter als een blok valt voor één van haar slachtoffers (gespeeld door Tom Ellis), moet ze leren wat er nodig is om niet zomaar te scoren maar om iemand ook echt aan zich te binden. En dat blijkt een stuk lastiger dan ze denkt.

Jane the Virgin meets Lucifer

Het is voor Rodriguez niet de eerste film voor Netflix, na haar grote succes met Jane the Virgin is ze al te zien geweest in Someone Great. Ook sprak ze de stem in van Carmen Sandiego. Tom Ellis is de afgelopen jaren compleet in beslag genomen door Lucifer, waarvan de laatste opnames onderweg zijn. Daarnaast had hij op Netflix een bijrol in de film Isn’t It Romantic. Zijn eerstvolgende project is nu dus ook bekend. Wanneer Players te zien zal zijn op Netflix is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?