Laatste nieuws over Netflix

Ginny & Georgia krijgt tweede seizoen

Ginny & Georgia krijgt zoals verwacht een tweede seizoen. De serie met Brianne Howey en Antonia Gentry is in de eerste maand door liefst 52 miljoen mensen bekeken. Daarop was de keuze om groen licht te geven niet lastig voor Netflix. De bekendmaking werd door onderstaande video gedaan.

Groot succes

In het eerste seizoen draait het voornamelijk om Ginny en Georgia. Ginny is een vijftienjarige die het vaak niet eens is met haar moeder. De twee lijken in veel opzichten niet op elkaar. Ginny kan er vaak maar moeilijk mee omgaan dat haar moeder nog altijd zo’n flirt is. Nu Georgia samen met Ginny en Austin is verhuisd naar het noorden, staan ze voor een frisse start. Maar al snel blijkt dat geheimen uit het verleden ze blijven achtervolgen. Aan het eind van het eerste seizoen zagen we dat Ginny en Austin op de motor stapten, maar waar gaan de twee naartoe? En blijft het bij elkaar gelogen leven van Georgia in stand?

Tweede seizoen

Het tweede seizoen zal bestaan uit opnieuw tien afleveringen en de opnames zullen plaatsvinden in Toronto, Canada. “We zijn zo dankbaar voor de ongelooflijke reacties en liefde die jullie getoond hebben aan Ginny & Georgia. We zijn vooral Brianne en Toni dankbaar, die bij elke stap de lat hoog hebben gelegd. We kunnen niet wachten om terug te keren naar Wellsbury voor seizoen 2”, aldus makers Debra J. Fisher en Sarah Lampert. Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 2 wordt gelanceerd.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Bekijk de bekendmaking van Ginny & Georgia seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?