Laatste nieuws over Netflix

Ginny & Georgia scoort dubbele verlenging op Netflix

Netflix heeft Ginny & Georgia verlengd met maar liefst twee nieuwe seizoenen. Daarmee is de serie met Brianne Howey en Antonia Gentry in de hoofdrol meteen verzekerd van zowel een derde als vierde seizoen. We komen er dan ook eindelijk achter hoe het verder moet met Georgia nadat ze werd afgevoerd in een politieauto.

Plannen lagen al klaar

Dat Ginny & Georgia een derde seizoen krijgt, is niet helemaal verrassend. Eerder gaf maker Sarah Lampert al aan dat de verhalen voor seizoen 3 al klaar lagen. “Ik kan je vertellen dat de allereerste scène van Ginny & Georgia waar ik aan dacht, een concept is waarbij Ginny door de gang liep op de middelbare school en iedereen naar haar kijkt en aan het fluisteren is achter haar rug om vanwege haar moeder.”

“Uiteindelijk heb ik dat eruit gehaald en zat dat niet in de eerste twee seizoenen. Maar ik denk dat het echt een inspiratie is geweest voor de serie en waar het naartoe zal gaan in het derde seizoen”, sprak ze eerder al uit.

Nieuwe obstakels

Voor het derde seizoen zijn er een aantal nieuwe ‘obstakels, relaties en uitdagingen’ opgeworpen. We zullen Ginny en Georgia zien op een manier zoals we nog niet eerder zagen in de serie. Wanneer het derde én het vierde seizoen op Netflix verschijnen, is nog niet bekend. Tussen de release van het eerste seizoen en het tweede seizoen zat in totaal bijna twee jaar.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Ginny & Georgia seizoen 3 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?