Laatste nieuws over Netflix

Ginny & Georgia seizoen 2: Alles wat we al weten

Ginny & Goergia verscheen eind februari op Netflix en groeide al snel uit tot een populaire titel op de streamingdienst. Op IMDb behaalde de serie een knappe score van 7.4 en in april werd dan ook duidelijk dat er ook een vervolg volgt. Inmiddels is er al het één en ander bekend over seizoen 2. Alles daarover lees je in dit artikel.

Op de vlucht

In het eerste seizoen van Ginny & Georgia hebben we meegekregen dat de twee elkaar vaak niet zo goed begrijpen. De twee zien de wereld op totaal verschillende manier. Ginny kan de trauma’s en offers van Georgia maar moeilijk begrijpen. Als ze er in de seizoensfinale ook nog eens achter komt dat haar moeder een moordenaar kan zijn, besluit ze samen met Austin haar koffers te pakken en op de motor te stappen. Bestemming? Onbekend.

Het verhaal

In het tweede seizoen komt Ginny er misschien wel achter dat ze meer op haar moeder lijkt dan ze denkt. Gentry vertelde daarover tegenover ELLE: “Ik wil graag zien dat Ginny een beetje in Georgia verandert.” Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog even de vraag. In het tweede seizoen gaan we erachter komen waar Austin en Ginny naartoe onderweg zijn. In seizoen 1 werd al een hint gegeven dat de twee mogelijk naar Ginny’s vader vertrekken. “Als je goed oplet, dan pakt ze het boek wat ze van Zion heeft gekregen als ze haar tas inpakt. In dat boek staat het adres van Zion en ze ontdekt dat het een appartement is in Boston. Ik denk dat het zeer logisch is dat ze naar Zion vertrekken”, vertelde Gentry daarover.

In seizoen 2 moet ook blijken of Ginny nog een keuze moet maken tussen Marcus en Hunter en of ze erin slaagt om het goed te maken met MANG. De groep is aardig uit elkaar gevallen toen Max erachter kwam dat Ginny uitgerekend vreemdging op Hunter met haar broer Marcus. Seizoen 2 zal ongetwijfeld ook meer vertellen over het verleden van Georgia en over wie de vader is van Austin.

De cast

Netflix maakte al vrij snel duidelijk dat Brianne Howey en Antonia Gentry, inmiddels beter bekend als Georgia en Ginny, terugkeren voor seizoen 2. Datzelfde geldt voor Austin (La Torraca), Joe (Raymond Ablack), Maxine (Sara Waisglass), Marcus (Felix Mallard), Paul (Scott Porter) en Ellen (Jennifer Robertson). Dat zij terugkeren werd duidelijk in een aankondigingsvideo voor het tweede seizoen van de serie.

Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix

Netflix maakte medio april bekend dat Ginny & Georgia terugkeert voor een tweede seizoen. Gezien de makers na de release van seizoen 1 al plannen klaar hadden liggen voor een vervolg, lijken de opnames spoedig van start te kunnen gaan. De opnames van het eerste seizoen duurden in totaal vier maanden. Wanneer we vervolgens met seizoen 2 aan de slag kunnen, is nog even afwachten. Het is niet ondenkbaar dat tussen de release van seizoen 1 en seizoen 2 een periode van één jaar zal zitten. In dat geval kunnen we seizoen 2 begin 2022 op Netflix verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?