Laatste nieuws over Netflix

Ginny & Georgia seizoen 2: Dit verwacht hoofdrolspeler Ginny

Sinds 24 februari kunnen we op Netflix kijken naar Ginny & Georgia. Het eerste seizoen van de serie heeft ons achtergelaten met een paar vragen. We zagen hoe voor Ginny alles uit elkaar viel en dat ze samen met haar broertje Austin vertrok, maar waar gaat ze naartoe? En hoe moet het nu verder met Georgia? Kiest ze voor Paul, Joe of Ginny’s vader Zion? Antonia Gentry, de actrice die de rol van Ginny vertolkt, besprak de mogelijkheden voor een tweede seizoen.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je Ginny & Georgia seizoen 1 nog niet hebt gezien

Vertrek

Aan het eind van het eerste seizoen van Ginny & Georgia zien we dat Ginny en Austin hun spullen pakken en vertrekken. Maar waar zijn de twee naartoe onderweg? “Okay, als je oplet, zijn er aardig wat Easter Eggs en dingen die je snel kunt missen als je even niet oplet. Ik weet niet of je het hebt gemerkt, maar als ze haar tas inpakt, pakt ze het boek dat Zion haar heeft gegeven. En als je goed oplet, zie je dat wanneer Zion dat boek geeft, dat hij zijn adres heeft toegevoegd.”

“Hij heeft dat geheime gecodeerde bericht erin verwerkt en ze ontdekt dat het zijn adres in Boston is. Dus ik denk dat het redelijk is om aan te nemen dat Ginny misschien wel richting Zion gaat, maar ik wil de mensen niet vertellen wat ze moeten denken. Ook al zijn de aanwijzingen er allemaal”, gaf Gentry te kennen tegenover TVLine.

Paul, Joe of Zion?

Gentry kreeg ook de vraag met wie ze hoopt dat haar moeder Georgia eindigt. Paul, Joe of Ginny’s vader Zion? “Voor Ginny zou ik zeggen: Zion, sowieso. Maar voor mij als een kijker, zou ik zeggen Joe. Hij is gewoon zo’n lieverd”, zo gaf ze verder aan. Of we in de toekomst aan de slag kunnen met een tweede seizoen, is echter nog maar zeer de vraag. Tot op heden heeft Netflix daar namelijk nog geen uitspraken over gedaan.

Toekomst Ginny & Georgia

Ook Sara Waisglass, de actrice achter Max, sprak tegenover Seventeen over een eventueel tweede seizoen. “De vraag is: Wie kan ze echt vertrouwen? Ze kan haar broer niet vertrouwen, haar vrienden niet. Ik denk dat interessant is om te ontdekken. Hoe komt ze bij van dit bedrog? Maar voor een tweede seizoen… Ik wil vooral dat mensen van het eerste seizoen houden. Ik denk nog niet eens aan een tweede seizoen. Ik wil dat mensen gewoon kijken en er net zoveel van gaan houden als ik. Ik denk dat ik echt de grootste fan van Ginny & Georgia ben op deze planeet.”

➡ Lees ook: Plannen Ginny & Georgia seizoen 2 liggen al klaar

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?