Laatste nieuws over Netflix

Ginny & Georgia seizoen 2 eind dit jaar op Netflix?

We hebben er lang op moeten wachten, maar het tweede seizoen van Ginny & Georgia lijkt nu dan toch echt in aantocht op Netflix. Debra J. Fisher, de maker van de serie, verklapte op TikTok het één en ander over de toekomst van de serie en liet daarin doorschemeren dat de release niet lang meer gaat duren.

Ginny & Georgia

Debra J. Fisher wordt overladen met vragen over het tweede seizoen van Ginny and Georgia. “De nummer één vraag die ik krijg als showrunner van Ginny and Georgia is: ‘Waar is seizoen 2?'”, begint ze haar video op de populaire videosite TikTok. “Dit is wat ik weet en wat ik jullie kan vertellen: We zijn net klaar (post-productie). Dus wat betekent dat? Netflix heeft veertien weken de tijd om Ginny & Georgia in alle niet-Engelstalige landen na te synchroniseren.”

Voorspelling

Ze eindigde de video met een voorspelling wanneer ze seizoen 2 op Netflix verwacht. “Zonder een officieel bericht van Netflix, brengt het ons naar het einde van het jaar.” Als een fan vervolgens reageert met: “Dus december?”, reageert ze met: “Medio of eind december op zijn vroegst.” Het wachten lijkt dan ook bijna voorbij. Eerder werd al bekend dat we in het tweede seizoen kennismaken met de ex-man van Georgia.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?