Laatste nieuws over Netflix

Ginny & Georgia-ster verklapt: Zo gaat seizoen 2

Brianne Howey speelt de hoofdrol in Ginny and Georgia. Ze is verantwoordelijk voor de rol van Georgia Miller. In gesprek met LAMag heeft de actrice nu het één en ander laten weten over het tweede seizoen van de serie. Alhoewel een releasedatum voor dat tweede seizoen nog niet bekend is, begint het er steeds meer naar uit te zien dat we niet heel lang meer hoeven te wachten.

Geen tijdsprong

Howey verklapte een aantal belangrijke zaken over dat tweede seizoen. “Seizoen 2 begint niet al te lang na seizoen één, dus we gaan verder waar we waren gebleven. Dat wordt echt spannend”, legt Howey uit. Spannend is dat zeker, want het eerste seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger. Zo komt Ginny er in de seizoensfinale achter dat haar moeder een moordenaar kan zijn. Ze besluit samen met Austin hun koffers te pakken en op de motor te stappen. Bestemming? Onbekend.

Invloedrijke personages

Daarnaast gaan we in het nieuwe seizoen kennismaken met een aantal nieuwe personages. “We ontmoeten enkele meer invloedrijke personages waarover we hebben gesproken. Dus het is geen totale verrassing. Maar nu we ze eindelijk kunnen ontmoeten, veroorzaken ze natuurlijk wanorde en chaos. Daarbij gaan Ginny en Georgia ook op gespannen voet verder.” Wij zijn dan ook nu al benieuwd hoe Ginny & Georgia verder gaat.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?