Laatste nieuws over Netflix

Glass Onion: A Knives Out Mysterie wordt kerstcadeau van Netflix

Het vervolg op Knives Out heeft een releasedatum op Netflix. De film die door het leven zal gaan als Glass Onion: A Knives Out Mysterie zal het kerstcadeau worden van de streamingdienst. Twee dagen voor het grote feest is het namelijk zover. De eerste trailer is nu ook verschenen.

Jaarlijks een grote film

De afgelopen jaren heeft Netflix telkens vlak voor Kerstmis een grote film gelanceerd. Dat begon met Bright, waarin Will Smith de hoofdrol had. De afgelopen jaren was dit weggelegd voor onder meer Bird Boyx, The Midnight Sky en Don’t Look Up. Dit jaar is het dus aan het vervolg op Knives Out. Eerder werd al bekend dat de film in het najaar in première zou gaan op het filmfestival in Toronto. Op 23 december wordt Glass Onion: A Knives Out Mysterie gelanceerd op Netflix.

Detective Benoit Blanc

In het vervolg op Knives Out reist detective Benoit Blanc af naar Griekenland om een mysterie te ontrafelen waarbij een nieuwe cast een bonte verzameling van verdachten vormt. Blanc wordt opnieuw gespeeld door Daniel Craig. Andere rollen zijn weggelegd voor Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista.

Bekijk de trailer van Knives Out 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?