Laatste nieuws over Netflix

GLOW seizoen 3 in augustus met trip naar Las Vegas

Het derde seizoen van GLOW is aangekondigd door Netflix. De serie maakt daarin een flinke reis, want Hollywood Los Angeles wordt verlaten voor Las Vegas. Daar gaan de dames vanaf augustus hun kunsten vertonen. De trailer is nu ook verschenen.

Gorgeous Ladies of Wrestling

De tien nieuwe afleveringen zullen op 9 augustus te zien zijn op Netflix. GLOW staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling en speelt zich af in de jaren’80. Ruth Wilder is een jonge actrice die geen werk vindt. Ze wil haar droom niet opgeven en daarom meldt ze zich met een grote groep dames aan voor een auditie van GLOW.

Marc Maron

Ze worden begeleid door Sam Sylvia, gespeeld door Marc Maron. Een mislukte regisseur, die ook nu maar weer moeilijk door weet te komen. En dan heeft hij ook nog eens duidelijke voorkeuren. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen en is de serie geroemd.

Live-shows in Las Vegas

In het derde seizoen zal Los Angeles worden verlaten voor Las Vegas, het nieuwe beloofde land. Hier zullen de dames een aantal live-shows moeten gaan verzorgen. Maar of dat allemaal even voortvarend zal verlopen? Het is te zien vanaf 9 augustus.

Bekijk de trailer van GLOW seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?