Laatste nieuws over Netflix

GLOW krijgt vierde en tevens laatste seizoen

GLOW seizoen 3 Netflix

De Gorgeous Ladies of Wrestling keren nog één keer terug voor de finale. GLOW is door Netflix verlengd met een vierde seizoen, dit is wel gelijk het laatste seizoen voor de komische dramaserie. Daarmee kunnen de makers het verhaal goed afronden.

Worstelen in de jaren’80

De serie GLOW draait om worstelende dames in de jaren’80. Ruth Wilder is het hoofdpersonage, een actrice die geen werk kan vinden. Ze wil niet opgeven en meldt zich daarom met een grote groep dames aan voor een auditie van Gorgeous Ladies of Wrestling. Het is het beginpunt van een bijzondere reis, met onder meer de acteurs Alison Brie, Betty Gilpin en Marcon Maron.

Nieuwe koers Netflix

Met de keuze om GLOW nog één seizoen te geven schrijft Netflix een nieuw hoofdstuk bij van de nieuwe koers die dit jaar duidelijk wordt gevaren. Onder meer Lucifer, 13 Reasons Why en Grace and Frankie werden recent verlengd, maar daarbij werd wel direct kenbaar gemaakt dat het zou gaan om het slotseizoen. De makers krijgen hierdoor de kans om een afgerond verhaal te schrijven in plaats van dat fans van een serie achterblijven met een fikse cliffhanger of een open einde.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?