Laatste nieuws over Netflix

Goed en slecht nieuws over Firefly Lane: Releasedatum en einde in zicht!

Netflix heeft goed en slecht nieuws rondom Firefly Lane gedeeld met zijn volgers. Het tweede seizoen van de serie heeft namelijk een releasedatum gekregen. Seizoen 2 blijkt echter ook meteen het laatste seizoen te worden van de serie. We mogen ons echter wel eerst nog opmaken op twee nieuwe delen.

Kate en Tully

Firefly Lane ging in 2021 van start en groeide al snel uit tot een groot succes. Het verhaal draait om de beste vriendinnen Tully en Kate (Katherine Heigl en Sarah Chalke). De twee kennen elkaar al ruim dertig jaar en niets lijkt hun vriendschap te kunnen beëindigen. Tot we aan het einde van het eerste seizoen zien dat de twee niet meer met elkaar praten. Wat er is gebeurd, is tot op de dag van vandaag een geheim.

Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

Op die vraag krijgen we snel antwoord. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat de serie op korte termijn terugkeert voor nieuwe afleveringen. Op 2 december verschijnt het eerste deel van seizoen 2 op de streamingdienst en in 2023 is het de beurt aan het tweede deel. Daarmee nemen we ook afscheid van de serie. Na twee seizoenen is het klaar voor Tully en Kate.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?