Laatste nieuws over Netflix

Goed nieuws: 365 DNI deel 3 al opgenomen, nog dit jaar op Netflix

Goed nieuws voor de fans van 365 DNI alias 365 Days. Het einde van de filmreeks is nog niet in zicht. Nog voor de release werd al duidelijk dat er ook een derde deel zou verschijnen. Lang lijken we niet te hoeven wachten tot 365 DNI deel 3, bekend onder de naam 365 DNI: The Next 365 Days, op Netflix staat.

Gemengde reacties

Het eerste deel van 365 DNI leverde gemengde reacties op. Een deel van de kijkers raakte niet uitgesproken over de bloedhete Poolse film, maar een ander deel uitte zware kritiek op de film. Duidelijk is wel dat de film zo goed is bekeken dat er binnen no time een tweede en zelfs derde deel werd besteld. Het wachten op dat derde deel lijkt niet lang te duren.

365 DNI deel 3 op Netflix

Tegelijkertijd met de opnames van 365 DNI deel 2, werd namelijk ook het derde deel van de hitreeks opgenomen. Gezien de opnames al hebben plaatsgevonden, lijken we niet lang te hoeven wachten tot het derde deel op Netflix verschijnt. Alhoewel een definitieve releasedatum nog niet bekend is, wordt The Next 365 Days alias Kolejne 365 DNI nog dit jaar op Netflix verwacht. Mogelijk is het al in september raakt voor het derde deel van 365 DNI.

Het verhaal

In het eerste deel ontmoetten Laura en Massimo elkaar. Laura wordt slachtoffer van een dominante maffiabaas die haar gevangen houdt. Ze krijgt één jaar de tijd, 365 dagen, om verliefd op hem te worden. In het tweede deel keren Massimo en Laura sterker terug dan ooit tevoren. Maar Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s hart wil veroveren, bemoeilijken hun liefde. In het derde deel staat Laura een zware klus te wachten, want ze bewaarde een groot geheim voor Massimo.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer 365 DNI deel 3 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?