Laatste nieuws over Netflix

Goed nieuws voor fans Sweet Magnolias: Veelbelovende update voor seizoen 4

Goed nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Rondom de serie is het alweer een tijdje stil nadat bekend werd gemaakt dat er een vierde seizoen werd besteld. Nu is er eindelijk goed nieuws, want de opnames gaan op zeer korte termijn van start. Dat heeft What’s on Netflix ontdekt.

Opnames Sweet Magnolias

De opnames van het vierde seizoen van Sweet Magnolias gaan in januari 2024 van start. Naar verwachting duurt het wel een tijdje tot de opnames volledig zijn afgerond. Zo loopt de opnameperiode volgens de gegevens van Production Weekly tot juli 2024. Daarmee is er een langere periode uitgetrokken voor de opnames dan normaal, want seizoen 2 en seizoen 3 werden in zo’n drie maanden opgenomen.

Seizoen 4

Naar verwachting zullen we ook nog wel een tijdje moeten wachten tot Sweet Magnolias seizoen 4 op Netflix staat. Bij seizoen 3 liepen de opnames tot oktober 2022 en duurde het vervolgens tot 20 juli 2023 tot het seizoen werd toegevoegd aan Netflix. Mocht tussen het einde van de opnames en de release van seizoen 4 opnieuw zo’n negen maanden zitten, dan krijgen we Sweet Magnolias seizoen 4 pas ergens in de lente van 2025 op Netflix te zien.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?