Laatste nieuws over Netflix

Goed nieuws voor fans van Firefly Lane: Sequel boek Fly Away

Firefly Lane is recent ten einde gekomen op Netflix. Na een extra lang tweede seizoen is het over en uit voor de serie. Ondanks dat daarmee het einde van Firefly Lane een feit is, is er nu toch goed nieuws voor fans van de reeks. Want wist jij dat er nog meer verhaal is dan tot op heden is verteld? Let op: Dit artikel bevat spoilers voor wie Firefly Lane nog niet heeft afgekeken.

Afgesloten verhaal

Firefly Lane is na twee seizoenen ten einde gekomen op Netflix. Het tweede seizoen van de romantische dramaserie werd in twee delen geknipt. Na zestien afleveringen kwam het seizoen ten einde en daarmee ook het verhaal van de serie. Kijkers hebben kunnen zien hoe Kate de strijd tegen kanker verloor. De serie eindigt, net als in de boeken, met haar begrafenis. Toch blijkt er nog hoop te zijn voor fans van Firefly Lane, want in de toekomst komt er misschien toch wel een soort van vervolg.

Sequel boek

Kristin Hannah, de schrijfster van Firefly Lane, heeft namelijk ook een sequel geschreven genaamd Fly Away. In die sequel komen we erachter hoe de karakters omgaan met de dood van Kate. Het boek speelt zich een aantal jaar na de originele boekenreeks af. We komen erachter hoe Tully totaal instort na de dood van Kate en hoe het nu is met Kate’s dochter Marah.

En alhoewel er voor nu nog geen plannen zijn om dat boek te verfilmen, kan het ook niet helemaal uitgesloten worden. Zo vertelde maker Maggie Friedman tegenover The Wrap: “Ik had Firefly Lane origineel gezien als de start van een trilogie.” Mogelijk krijgt Firefly Lane in de toekomst dus alsnog een nieuw seizoen. Voor nu is het vooral wachten op andere romantische dramaseries. Zo verwachten we binnenkort Virgin River seizoen 5, Sweet Magnolias seizoen 3 en een nieuw project genaamd Ransom Canyon.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend wanneer soortgelijke series op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?