Laatste nieuws over Netflix

Gomorra seizoen 5 over goede week al op Netflix

Als een duveltje uit een doosje heeft Netflix het vijfde seizoen van Gomorra aangekondigd. De Italiaanse crimeserie was in Italië de afgelopen maand te zien en zal nu al razendsnel te zien zijn op de streamingdienst.

Slotseizoen telt tien afleveringen

Het vijfde en laatste seizoen van Gomorra bestaat uit tien afleveringen. Sinds half november worden deze uitgezonden in Italië op Sky en vanaf 18 december zal het vijfde seizoen van Gomorra al op Netflix verschijnen. Daarin zal Salvatore Esposito opnieuw aan de slag gaan als de maffiabaas Gennareo Savastano.

De dag van afrekening aangebroken

In de cliffhanger van seizoen 4 zagen we dat hij in een bunker wordt gedwongen. In de trailer wordt ook de terugkeer van Marco D’Amora (Ciro Di Marzio) getoond. Hij werd aan het einde van seizoen 3 dood geacht na een conflict met Genny. The Immortal blijkt echter allesbehalve overleden. Dat belooft in het slotseizoen dan ook een nieuwe strijd te worden. In het laatste seizoen is ‘de dag van afrekening aangebroken’. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat zal te zien zijn vanaf 18 december op Netflix.

Bekijk de trailer van Gomorra seizoen 5

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?