Laatste nieuws over Netflix

Gomorra seizoen 5 wordt ‘slotseizoen’, opnames in zomer

Het einde van Gomorra lijkt in zicht. Bij de bekendmaking dat de opnames van seizoen 5 gepland staan voor in de zomer, is ook duidelijk geworden dat seizoen 5 momenteel wordt beschouwd als het laatste seizoen van de serie. Dat blijkt uit de woorden van producent Riccardo Tozzi.

Italiaanse hitserie

Gomorra is al jarenlang een uiterst succesvolle serie. In Italië is de reeks te bekijken bij Sky, terwijl we in Nederland via Netflix aan de slag kunnen met de misdaaddramaserie. De ijzingwekkende serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roberto Saviano. We volgen de relaties tussen gangs, dealers en gewone burgers in Napels. Niets wordt geschuwd om de macht over te nemen.

Gomorra seizoen 5

Ondanks de uitbraak van het coronavirus is de laatste tijd achter de schermen hard gewerkt aan Gomorra seizoen 5. Het is de bedoeling dat de opnames gestart worden tussen juli en september. Daarbij worden opnieuw een aantal afleveringen geproduceerd door Marco D’Amore (Ciro Di Marzio). Een groot deel van de scripts zijn al geschreven en de hoop is om wederom één aflevering op te nemen in het buitenland. “Ik denk dat dat geweldig zou zijn. Iedere keer hebben we geprobeerd iets anders te doen. Voor seizoen vijf hebben we opnieuw iets speciaals gevonden. Het wordt donker en emotioneel”, gaf Tozzi toe.

Daarbij wordt seizoen 5 echter zeer waarschijnlijk wel het slotseizoen van de reeks. “Op dit moment voelt het alsof dit het laatste seizoen gaat zijn. Je weet het maar nooit, maar vor nu voelt dit als het slotseizoen”, aldus Tozzi.Het is nog niet bekend wanneer we het vijfde seizoen van Gomorra op Netflix mogen verwachten. De Italiaanse hitserie is in Nederland te bekijken op Netflix, maar in Italië is Sky het onderkomen van de crimeserie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?