Laatste nieuws over Netflix

Good Girls deze maand nog terug met seizoen 2

Het tweede seizoen van Good Girls staat deze maand al op de planning van Netflix. Het eerste seizoen werd vorig jaar in juli toegevoegd, nu is het dus al in mei raak.

Vijf dagen na slot in Amerika

De komische dramaserie van NBC zijn momenteel zelfs nog gaande. Netflix heeft de internationale streamingrechten en treuzelt dan ook niet om direct toe te slaan. Vijf dagen na de laatste aflevering in de Verenigde Staten zal het seizoen zal worden toegevoegd aan Netflix. Op 31 mei is het dan ook raak bij ons in Nederland.

Moeders overvallen een supermarkt

In Good Girls draait het om Beth, Ruby en Annie. Op het eerste oog doodgewone moeders uit een goede wijk. Wanneer ze financieel wat in de problemen komen, dan besluiten ze samen een lokale supermarkt te gaan overvallen. Het loopt niet volgens plan en opeens bevinden ze zich in een crimineel circuit. Hoe ga je daar ooit nog uitkomen? Het levert hilarische situaties op.

Derde seizoen op komst

Het tweede seizoen van Good Girls komt dus op 31 mei op Netflix. Dat is niet het enige goede nieuws, want recent kwam al naar buiten dat NBC heeft besloten om ook een derde seizoen te bestellen. Voorlopig kunnen we dus nog even vooruit met Beth, Ruby en Annie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?