Laatste nieuws over Netflix

Good Girls na vier seizoenen gecanceld

Het is op Netflix bijna klaar voor Good Girls. De serie zal nog één keer terugkeren voor gloednieuwe afleveringen, maar dan is het gedaan met de reeks. NBC heeft ervoor gekozen om na vier seizoenen de stekker uit de serie te trekken. Dat blijkt uit een bericht op Variety. Eerder was er nog de hoop dat er in ieder geval een overeenkomst bereikt kon worden over nog één seizoen. Dat is niet gelukt vanwege financiële redenen. De serie zal ook niet elders ondergebracht worden.

Beth, Annie en Ruby

In Good Girls volgen we de verhalen van Beth, Annie en Ruby. De drie hebben het financieel gezien niet echt breed en dat is vrij lastig als je ook nog eens kinderen rond hebt lopen. Ze kunnen wel een financiële boost gebruiken en besluiten een plan te bedenken om een supermarkt te overvallen. Het blijkt het begin te zijn van een plek in de keiharde criminele wereld.

Good Girls seizoen 4 op Netflix

NBC heeft er na vier seizoenen voor gekozen om Good Girls te cancellen. De uitzendingen van seizoen 4 zijn in de Verenigde Staten inmiddels in volle gang. Het wachten is nu tot we seizoen 4 ook op Netflix in Nederland kunnen bekijken. Daar lijken we niet heel lang meer op te hoeven wachten, want normaliter zit er niet langer dan een periode van zo’n twee tot drie maanden tussen de laatste uitzending in Amerika en de release van het complete seizoen op Netflix. In dat geval mogen we rekening houden met een release ergens in september of oktober.

Wil jij als eerste weten wanneer Good Girls seizoen 4 op Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?