Laatste nieuws over Netflix

Grace and Frankie krijgt zevende en laatste seizoen

Grace and Frankie zal in januari 2020 terugkeren voor het zesde seizoen. Netflix heeft nu ook een zevende seizoen besteld van de komedieserie. Tegelijkertijd blijkt dit wel het slotseizoen te worden van de reeks. Grace and Frankie is nu wel de langst lopende Netflix Original Serie ooit!

Zijn Grace en Frankie nog bij elkaar?

Begin 2019 verscheen het vijfde seizoen van Grace and Frankie, waarin het tweetal terugkeerde naar hun strandhuis vanuit het bejaardencentrum. Aan het slot lijken de twee dames toch uit elkaar te groeien.

In januari 2020 zullen we zien of het weer goed gaat komen met de inmiddels hartsvriendinnen. Het zesde seizoen zal dan namelijk verschijnen op Netflix. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk 3, 10, 17, 24 of 31 januari zijn.

94 afleveringen = een record

De opnames voor het zevende seizoen kunnen nu ook gaan beginnen doordat Netflix groen licht heeft gegeven voor nog een seizoen van de komedie met Lily Tomlin en Jane Fonda in de hoofdrol. Het slotseizoen bestaat uit 16 in plaats van de gebruikelijke 13 afleveringen, daarna is het wel klaar voor de dames. In total zullen er dan 94 afleveringen gemaakt zijn, dit is een record voor Netflix.

“We zijn dankbaar dat de serie echte issues heeft kunnen tonen en een connectie heeft gemaakt met onze generaties. En ook met hun kinderen en kleinkinderen. We zullen de twee dames missen”, laten Fonda en Tomlin weten. Wanneer het slotseizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?