Laatste nieuws over Netflix Trailers

Grace and Frankie seizoen 2: Officiële trailer

Grace and Frankie seizoen 2 Netflix
Grace and Frankie was één van de grote verrassingen van vorig jaar. De Netflix Original serie was zo’n succes dat er ook een tweede seizoen gemaakt is van Grace and Frankie. Het resultaat daarvan is vanaf vrijdag 6 mei te aanschouwen op Netflix.

Het verhaal van Grace and Frankie is erg bijzonder. De komedieserie draait om vier mensen op leeftijd. Twee bevriende collega’s nemen hun vrouwen mee uit eten, terwijl zij elkaar niet erg goed liggen. Tijdens het diner melden de heren plotseling dat ze al jaren verliefd op elkaar zijn en tijdens hun pensioen van elkaar willen genieten. Grace en Frankie weten niet wat ze horen. Ondanks dat ze nooit de beste vrienden zijn geworden groeien de dames naar elkaar toe, omdat ze allebei in hetzelfde schuitje zitten. Zo ontstaat er toch nog een innige band en rechten ze samen de rug.

Grace and Frankie seizoen 2

Ook in seizoen 2 van Grace and Frankie blijven de uiteenlopende persoonlijkheden een rol spelen. Daarbij ontstaan er een aantal gezondsheidsproblemen, zijn er opbloeiende romances en pijlijke geheimen. Het zorgt ervoor dat de band van Grace en Frankie wederom op de proef wordt gesteld, maar leren ze elkaar ook waarderen. In Grace and Frankie seizoen 2 is er volop ruimte voor een lach, een traan én antidepressiva. Bekijk hieronder de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Grace and Frankie.

Trailer Grace and Frankie:

De mannen:

Grace and Frankie de mannen

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?