Laatste nieuws over Netflix

Grace and Frankie seizoen 4 in januari al op Netflix te zien

Het vierde seizoen van Grace and Frankie laat niet lang meer op zich wachten. Daarmee zet Netflix een trend voort die dit jaar is begonnen. De eerste twee seizoenen verschenen namelijk allebei in mei, terwijl seizoen 3 al in maart 2017 te zien was. Seizoen 4 van Grace and Frankie is weer twee maanden eerder: vanaf 19 januari staan de nieuwe afleveringen op Netflix.

Jane Fonda en Lily Tomlin

Met het vierde seizoen van Grace and Frankie in aantocht is het één van de langer lopende Netflix Original Series. Daarmee kan geconcludeerd worden dat de dramakomedie een succes is geworden en uiteraard hebben Jane Fonda en Lily Tomlin daar een groot aandeel in.

Zij hebben hun sporen al ruimschoots verdiend, maar Netflix is er in geslaagd om met de twee een gewaardeerde serie neer te zetten. De ‘oudjes’ waren in het vorige seizoen vooral bezig om vibrators voor vrouwen met artritis op de markt te brengen, of dat ook in seizoen 4 nog een vervolg krijgt is niet bekend. Wel is het zeker dat er een belangrijke bijrol is voor een zeer bekende actrice.

Grace and Frankie seizoen 4 op Netflix

Als Grace and Frankie seizoen 4 op 19 januari op Netflix verschijnt zal het namelijk niet alleen om de twee dames draaien. Hun relatie, die de afgelopen seizoen zo versterkt is, komt weer eens onder druk te staan. Dit heeft te maken met de rol van Lisa Kudrow. Zij is met name bekend als Phoebe uit de hitserie Friends en in Grace and Frankie zullen we kennis met haar maken als Sheree, de manicure van Grace. Zij zal de verhoudingen flink op scherp zetten.

Grace and Frankie seizoen 4 bestaat uit wederom dertien afleveringen en Netflix zal al deze afleveringen op hetzelfde moment aan het aanbod toevoegen. Vanaf 19 januari zijn deze dus allemaal te streamen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?