Laatste nieuws over Netflix

Grace and Frankie keren in januari terug voor vijfde seizoen

Grace and Frankie Netflix seizoen 5

Grace and Frankie zullen met het vijfde seizoen in januari terugkeren op Netflix. Je favoriete dames op leeftijd staan voor een grote nieuwe uitdaging, want hoe krijgen ze hun huis terug? Dat zullen we zien in het vijfde seizoen, dat op 18 januari 2019 wordt gelanceerd.

Exact één jaar later

Daardoor hebben we exact één jaar moeten wachten op nieuwe afleveringen van de komische dramaserie met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrol. In Grace and Frankie worden de twee dames ermee geconfronteerd dat hun mannen al jarenlang in het geheim geliefden zijn en daar nu openlijk voor uit willen komen. Sol (Sam Waterston) en Robert (Martin Sheen) gaan trouwen en daardoor zitten Grace and Frankie met elkaar opgescheept. De twee dames hebben niets met elkaar, want ze leven in een totaal andere wereld. Gaandeweg de seizoenen komen ze steeds meer tot elkaar en zijn inmiddels onafscheidelijk.

Geen huis meer

In het vierde seizoen komen de dames op een leeftijd dat hun kinderen het niet meer vertrouwen. Uiteindelijk worden ze zelfs naar een bejaardentehuis gestuurd. In eerste instantie vinden beide dames dat prima, omdat ze op elkaar kunnen passen. Maar al snel komen ze erachter dat ze in de maling zijn genomen. De dames vertrekken uit het bejaardentehuis en staan op de stoep van hun fijne woning aan het strand… máár het blijkt te zijn verkocht!

Seizoen 5 van Grace and Frankie

In het vijfde seizoen van Grace and Frankie gaan we zien hoe dit zal worden opgelost en hoe de twee dames nieuwe stormen moeten zien te overwinnen. Was er in het vierde seizoen een gastrol voor Lisa Kudrow (Phoebe uit Friends), in het vijfde seizoen zal RuPaul in ieder geval verschijnen. Alle afleveringen van het nieuwe seizoen zullen op vrijdag 18 januari worden toegevoegd op Netflix.