Laatste nieuws over Netflix

Grace & Frankie doen live de online table-read voor slotseizoen

Grace and Frankie seizoen 5

De productie van Grace and Frankie mag dan net zoals alle series momenteel stilliggen, daar hebben de makers iets op bedacht. De table-read zal online plaats vinden én iedereen kan meekijken voor de eerste aflevering van het zevende en laatste seizoen. Daarmee willen ze tevens aandacht vragen voor een goed doel.

Producties stilgelegd door coronavirus

Door het coronavirus is nagenoeg iedere productie van een film of serie stilgelegd. Alleen online kan er doorgewerkt worden en zo zijn de eerste creatieve opties al gaande. De komende maanden moet het slotseizoen van Grace and Frankie worden gedraaid. De productie met de cast begint altijd met het doornemen van het script. De zogenaamde table-read. Dat wordt nu online gedaan.

Donderdag live meekijken

De fans van Grace and Frankie kunnen in dit geval meeprofiteren van deze online sessie, want donderdag 9 april zal het script van de eerste aflevering van seizoen 7 worden doorgenomen. Op het YouTube-kanaal van Netflix is a Joke kan iedereen meekijken. Tevens wordt er een Q&A gehouden met creator Marta Kauffman en de cast. De acteurs willen met deze online actie ook gelijk aandacht vragen voor Meals on Wheels. Een goed doel dat mensen helpt die door persoonlijke omstandigheden moeilijker aan eten kunnen komen. Door de maatregelen rondom het corona-virus is het voor Meals on Wheels extra lastig om de activiteiten voort te zetten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?