Laatste nieuws over Netflix

Greenhouse Academy gecanceld; geen vijfde seizoen

Slecht nieuws voor fans van Greenhouse Academy. Deze serie zal namelijk niet meer terugkeren op Netflix met nieuwe seizoenen. Er zijn vier seizoenen verschenen, daar blijft het bij.

Origineel Israëlische serie

In 2017 debuteerde Greenhouse Academy op Netflix en in maart van dit jaar kwam het vierde seizoen online. Met een 7,0 op IMDb is de reeks goed beoordeeld, toch is het nu gedaan met de remake van een origineel Israëlische serie. Het vierde seizoen van Greenhouse Academy was een verfilming van de tweede helft van het tweede seizoen van het origineel. In Israël kwam er ook nog een derde campagne, deze zal dus niet worden overgenomen.

Hoop was op zes seizoenen

Het balletje ging deze week rollen toen actrice Cynthia Carmona in The Sun liet optekenen dat er geen plannen waren om door te gaan met de serie. Producer Orly Atlas-Katz heeft daarna bevestigd dat Netflix geen vijfde seizoen van Greenhouse Academy zal laten maken. Showrunner Giora Chamizer liet eerder weten graag zes seizoenen te maken. Daarvoor zal ze dan nu wel een nieuwe partij moeten zien te vinden.

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?