Laatste nieuws over Netflix

Griselda van makers Narcos in januari op Netflix over de Cocaine Godmother

Na Narcos in Colombia en Narcos Mexico is het nu tijd voor een los verhaal. De makers zijn namelijk aan de slag gegaan met Griselda, waarin Sofia Vergara de hoofdrol vertolkt als Griselda Blanco. Zij richtte één van de grootste kartels uit de geschiedenis op en werd dan ook de Cocaine Godmother genoemd. In januari zal de serie op Netflix verschijnen.

Cocaine Godmother

Griselda is een waargebeurd verhaal en vertelt het leven van Griselda Blanco. En dat was allerminst een lieve tante. Ze droeg niet voor niets de bijnaam de Cocaine Godmother. In de jaren zeventig en tachtig was ze het brein achter één van de grootste drugskartels in Colombia. En dit wist ze te combineren met haar familieleven.

Griselda Blanco

De makers van Narcos zijn samen met Sofia Vergara aan de slag gegaan met dit verhaal. Op 25 januari zal Griselda op Netflix verschijnen in een zesdelige miniserie. En daarin gaan we een heel andere kant van Vergara zien dan we gewend zijn. Want ze wist vooral naam te maken in haar hysterische en hilarische rol als Gloria Delgado-Pritchett in Modern Family. Nu zal ze een nietsontziende vrouw spelen. De eerste beelden zijn tevens vrijgegeven samen met de releasedatum.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?