Laatste nieuws over Netflix

Groen licht voor Fargo seizoen 3

Fargo seizoen 2 Netflix

De hitserie Fargo krijgt ook een seizoen 3. Dat meldde Variety maandag op de website. Momenteel is het tweede seizoen van Fargo in volle gang. Op 15 december is de finale van het tweede seizoen van Fargo te zien, maar de garantie dat dit niet het einde van de serie is zorgt ervoor dat het zwarte gat niet al te groot is.

Behalve dat we nu al weten dat er een derde seizoen van Fargo komt weten we verder nog niets. Er is namelijk nog niet bekend gemaakt waar seizoen drie van Fargo over zal gaan. De eerste twee seizoenen van Fargo waren namelijk twee verschillende verhalen. Seizoen 1 speelde zich in deze tijd af, terwijl seizoen 2 een prequel was. De tweede reeks speelde zich namelijk in 1979 af. De komende maanden kan het speculeren dus beginnen: waar zal seizoen 3 van Fargo over gaan. Bij FX Networks zijn ze in ieder geval enthousiast over het nieuws. “Het tweede jaar van Fargo is een buitengewone prestatie”, vertelde Nick Grad, mede-eigenaar van FX Networks. “En gezien de meesterlijke verhalen van Noah Hawley’s (bedenker, red.) kunnen we niet wachten om te zien waar het derde, en volledige nieuwe, seizoen van Fargo ons naar toe zal nemen.”

Wanneer komt Fargo seizoen 3 op Netflix?

Nu we weten dat er een derde seizoen komt, willen we natuurlijk ook graag weten wanneer we Fargo seizoen 3 kunnen streamen op Netflix. In Nederland is Fargo exclusief bij Netflix te zien en wordt daarom een Netflix Original genoemd. In Amerika wordt Fargo uitgezonden door televisiezender FX en gelijktijdig is Fargo in Nederland bij Netflix te zien. Seizoen 1 liep in de maanden april, mei en juni. Het tweede seizoen ging in oktober van start en eindigt dus in december. Voorlopig blijft het dus gissen wanneer seizoen 3 verwacht kan worden. Het is bovendien ook nog niet gegarandeerd dat Netflix het derde seizoen van Fargo in Nederland aan de abonnees mag aanbieden. Zodra hier meer over bekend wordt melden we dat uiteraard op deze website.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?