Laatste nieuws over Netflix

Groot feest: Emily in Paris vernieuwd met twee seizoenen

Het einde van Emily in Paris is nog lang niet in zicht. Vlak voor Kerstmis verscheen alweer het tweede seizoen van de Netflix Original op Netflix en ook dat seizoen wist de fans aan zich te binden. Netflix heeft er nu dan ook voor gekozen om de serie meteen te vernieuwen voor twee seizoenen. Dat betekent dat we ons op mogen maken voor een derde én vierde seizoen van Emily in Paris.

Cultuurshock

Emily in Paris stond in het eerste seizoen voor een moeilijke uitdaging. Ze verliet Chicago om in Frankrijk een interessante baan aan te nemen in de modewereld. Al snel viel het op dat er een aardige cultuurshock was, want Emily moest flink wennen aan hoe het er in Parijs aan toeging. In het tweede seizoen ging dat er al anders aan toe, maar nu staat Emily voor een nieuwe uitdaging.

Alfie of Gabriel

In het tweede seizoen ging dat er al anders aan toe, maar nu staat Emily voor een nieuwe uitdaging. Ze is momenteel samen met Alfie, maar hij staat op het punt om terug te keren naar Londen. Als ze haar gevoelens voor Gabriel wil toegeven, komt ze erachter dat hij weer samen is met Cami. Ook zal ze moeten kiezen of ze terugkeert naar Amerika of toch in Parijs blijft. Genoeg vragen voor een derde seizoen en daar mogen we ons nu voor opmaken.

Emily in Paris seizoen 3 en 4 op Netflix

Door middel van een video heeft Netflix bekendgemaakt dat het einde van Emily in Paris nog lang niet in zicht is. Er komt een derde én vierde seizoen van de serie. Een releasedatum is nog niet bekend, maar voor nu houden we rekening met ergens eind 2023.

➡ Lees ook: Emily in Paris seizoen 3: Alles wat we al weten

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Emily in Paris seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?