Laatste nieuws over Netflix

Grootste slachtoffer You seizoen 3: “Ik wist dat het zou gebeuren”

Het derde seizoen van You telde verschillende slachtoffers. Zo namen we afscheid van het ene na het andere slachtoffer. De laatste aflevering van You seizoen 3 betekende het einde voor Love Quinn (Victoria Pedretti). De actrice geeft nu in een interview aan dat ze al vroeg op de hoogte was van het overlijden van haar karakter. Dat valt te lezen bij TVLine.

Let op: SPOILERS! Dit artikel bevat spoilers voor wie het derde seizoen van You nog niet gezien heeft.

Afscheid Love

Love keert niet meer terug in You. Aan het eind van het derde seizoen zagen we dat Joe een einde maakte aan haar leven. Daarna hakte hij twee tenen van zichzelf af en stak hij het huis in brand om men te laten geloven dat ook hij is overleden. Een tragisch einde voor het karakter van Pedretti. “Het was een ongelooflijke uitdaging om als dit personage te sterven. Ik heb nog nooit zo lang in zo’n personage gewoond. Het was heel emotioneel”, gaf ze te kennen.

Geen verrassing

Toch was het voor Pederetti niet een heel grote verrassing. “Ik wist al vrij vroeg dat Love aan het einde van dit seizoen zou sterven. Ik wist dat ik na twee seizoenen niet meer in de serie zou zitten, dus ik ging ervan uit dat ze zou sterven”, gaf ze toe. Ook in de serie gaf Love nog iets toe vlak voordat ze overleed. Zo was zij toch verantwoordelijk voor de dood van haar ex-man. “Van de flashbacks van vorig seizoen wisten we dat hij stierf en dat zij daarin een rol speelde. Maar ik kende de details pas toen ik haar het verhaal aan het einde zag vertellen en ik geloof echt dat ze eerlijk is als ze zegt dat het een ongeluk was.” Vanaf nu gaat You dan ook verder zonder Love. Duidelijk is al dat er een vierde seizoen is besteld en dat Joe daarvoor is vertrokken naar Parijs, de stad van de ‘liefde’.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over You seizoen 4

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als You seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?