Laatste nieuws over Netflix

Grote surprise: Ook derde seizoen Squid Game is al opgenomen

Het is misschien wel het best bewaarde geheim binnen de burelen van Netflix. De verlenging van Squid Game liet heel lang op zich wachten en daardoor ook het tweede seizoen. Maar nu blijkt dat er veel meer is gedaan. Want er zijn twee seizoenen in één keer opgenomen.

Back-to-back

Back-to-back filmen, het is iets dat steeds vaker voorkomen. Het is uiteraard een stuk goedkoper als je een hele productie maar één keer hoeft op te tuigen, in plaats van een groep op een later moment weer bij elkaar krijgen. En ook diverse studio’s en opnamelocaties tot je beschikking krijgen. Zo is dat dus ook gebeurd met Squid Game, zo blijkt nu.

Niet lang wachten

Want naar buiten is gebracht dat de opnames van het filmen van zowel seizoen 2 áls seizoen 3 is afgerond. Het tweede seizoen staat gepland om in december 2024 op Netflix te verschijnen. Heel lang wachten op het derde seizoen hoeven we daardoor dus niet. Deze zal normaliter in 2025 verschijnen. Daarnaast is bekendgemaakt dat de twee seizoenen allebei uit zeven afleveringen zullen bestaan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?