Laatste nieuws over Netflix

Haal opgelucht adem: Gossip Girl blijft op Netflix

Gossip Girl van Netflix verdwenen

Exact een jaar geleden was er flink rumoer, want Netflix stond op het punt om de licentie van Gossip Girl kwijt te raken. Op 1 januari 2016 zou de geliefde serie van de streamingdienst verdwijnen. Op het laatste moment werden de rechten met een jaar verlengd tot 1 januari 2017. En nu? Nu hebben we goed nieuws!

Gossip Girl blijft op Netflix

De afgelopen week heb je vermoedelijk al gemerkt dat Gossip Girl niet in ons verwijderalarm voor kwam. Daarop hebben we contact opgenomen met Netflix om te informeren hoe het met de volledige serie van zes seizoenen zit. Daar kwam goed nieuws uit. Gossip Girl staat niet op de nominatie om te gaan verdwijnen van de streamingdienst en de reden daarvoor komt door een deal met CW.

Geruchten over een vervolg Gossip Girl?

Dit jaar hebben Netflix en CW een akkoord bereikt dat Netflix de wereldwijde streamingrechten heeft voor CW-series. Gossip Girl is ook een CW-serie, waardoor verdwijnen van tafel is. Tegelijkertijd zien we dus heel veel andere CW-series verschijnen zoals Crazy Ex-Girlfriend, Arrow en The 100. Ondertussen zijn er telkens geruchten over een vervolg van Gossip Girl. Mocht dit daadwerkelijk ervan komen, dan zouden we dus zomaar eerste rang kunnen zitten. Van de genoemde CW-series komt namelijk wekelijks na de uitzending in de Verenigde Staten ook de aflevering op Netflix. Helaas blijft het voorlopig dus nog bij geruchten over een vervolg van Gossip Girl, maar uiteraard houden we het voor jullie in de gaten!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?