Laatste nieuws over Netflix

Hallmark zet punt achter succesreeks Good Witch

Voor Good Witch gaat het doek vallen. De succesvolle serie is momenteel in de Verenigde Staten bezig aan het zevende seizoen en zal eind juli worden afgerond. Hallmark heeft nu laten weten dat de seizoensfinale het einde zal zijn. De serie wordt stop gezet.

Makers willen niet klagen

Maker James Denton heeft direct nadat bekend werd gemaakt dat Good Witch is gecanceld gereageerd. “Het is onmogelijk om te klagen als een serie zeven seizoenen heeft mogen draaien. Dat zal ik dan ook niet doen. Good Witch was speciaal en de fans waren ontzettend betrokken bij de serie. Voor hen ben ik teleurgesteld.” Er wordt nog gefluisterd over een mogelijke afsluitende film, maar een definitief besluit is hierover nog niet genomen.

Twee seizoenen voor de boeg

In Nederland is Good Witch te zien via Netflix. Jaarlijks wordt er een nieuw seizoen toegevoegd aan het aanbod. Inmiddels zijn er vijf seizoenen verschenen, waardoor er nog twee seizoenen op de rol staan. Door de vertraging van de seizoenen door de coronaperikelen laat het zesde seizoen inmiddels anderhalf jaar op zich wachten. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Good Witch seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?