Laatste nieuws over Netflix

Happy! gecanceld door Syfy

Op dezelfde dag dat Netflix het tweede seizoen van Happy! aan het aanbod heeft toegevoegd, heeft Syfy besloten om een punt achter de serie te zetten. De toekomst van Nick Sax en de blauwe unicorn Happy is dus onzeker.

Twee seizoenen Happy!

Eind 2017 verscheen het eerste seizoen van Happy! Het bleek een snoeiharde serie te zijn, gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Grant Morrison en tekenaar Darick Robertson. Nick Sax (gespeeld door Christopher Meloni) is een voormalig agent die als huurmoordenaar aan de slag gaat. Hij wil echter vooral zelf dood en nadat hij is neergeschoten denkt hij dat zijn ‘missie’ is geslaagd.

Een blauwe unicorn

Zeker wanneer hij opeens een blauwe unicorn rond ziet zweven. Het gekke figuur blijkt echter naar hem toe te zijn gekomen met een opdracht, want er is iemand ontvoerd. En niet zomaar iemand, zijn dochter. Vervolgens heeft de Kerstman ook nog een rol en kan het van gekkigheid niet meer op.

Goede reviews, te weinig kijkers

De serie werd zo goed ontvangen dat er een tweede seizoen werd gemaakt, maar de kijkcijfers op Syfy vielen erg tegen. Daarop heeft Syfy de stekker uit Happy! getrokken en de serie gecanceld. Juist door de goede reviews is er nog wel enige hoop op een vervolg, want de makers zijn nu op zoek naar een andere plek om de serie onder te brengen. Op deze wijze zorgde bijvoorbeeld Netflix al voor de doorstart van Lucifer en Designated Survivor. Mocht de streamingdienst dat nu overwegen zal dat volledig afhangen van het aantal kijkers naar Happy! op Netflix zelf.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?