Laatste nieuws over Netflix

Happy! komende maand terug voor seizoen 2

Het tweede seizoen van Happy! staat voor de deur. De bijzondere en keiharde actieserie met een blauwe eenhoorn in de hoofdrol werd de afgelopen periode in de Verenigde Staten uitgezonden op Syfy, nu is het de beurt aan Netflix.

Een blauwe eenhoorn: Happy

De streamingdienst zal de serie mondiaal gaan toevoegen aan het aanbod, dit zal gebeuren op 5 juni. De tien afleveringen verschijnen dan in één keer. In Happy! draait het om Nick Sax. De voormalig agent is in te huren als moordenaar, maar hij is er eigenlijk wel klaar mee. Nick verlangt naar de dood en doet dan ook alles om het zover te laten komen. Wanneer hij opeens een blauwe eenhoorn ziet denkt hij te zijn geslaagd in zijn missie.

Dochter ontvoerd door Kerstman

Nick heeft het echter mis, want de blauwe eenhoorn – Happy geheten, komt echter met een verzoek. Hij wil dat Sax een meisje gaat redden dat door de Kerstman is ontvoerd. En het blijkt om zijn eigen dochter te gaan. Wat in eerste instantie een bizar verhaal lijkt, wordt een keiharde actieserie.

Happy! een verrassend succes

Happy! scoort op IMDb dan ook een 8,3 en het tweede seizoen liet niet lang op zich wachten. Syfy is het tweede seizoen van Happy! nu nog aan het uitzenden, want de laatste aflevering staat voor 29 mei gepland. Een week later zal Netflix dus het gehele tweede seizoen aan het aanbod toevoegen. De trailer is uiteraard al wel beschikbaar.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?