Laatste nieuws over Netflix

‘Harald’ doet boekje open over Vikings: Valhalla seizoen 2

Het eerste seizoen van Vikings: Valhalla staat eigenlijk pas net op Netflix, maar het is al weer tijd om naar de toekomst te kijken, want er zijn nóg twee seizoenen op komst van de bloedige Vikingserie. Acteur Leo Suter doet alvast een boekje open over seizoen 2.

Vikings: Valhalla seizoen 2 is al gefilmd

Dat staat immers al op film; de opnames werden in de maand november van het afgelopen kalenderjaar afgerond en op dit moment is men hard aan het werk met de productie. Vermoedelijk komt het nieuwe seizoen van Vikings: Valhalla ergens in de eerste maanden van 2023 naar Netflix.

In de laatste aflevering van seizoen 1 van Vikings: Valhalla werd Kattegat veroverd en zagen we hoe het personage van Suter, Harald Hardrada/Sigurdsson gewond raakte. Wat staat hem te wachten in het tweede seizoen? Suter weet het natuurlijk wel en is aan geheimhouding gebonden, maar geeft wel de nodige hints in een interview met de Amerikaanse website Screen Rant. Volgens de acteur staat ons wat te wachten…

Verhaal bereikt kookpunt

Hij vertelt namelijk: “Mijn personage is natuurlijk een historisch figuur en daarom kun je hem opzoeken op Google. Doe dat vooral, maar weet wel: dat is op eigen risico! Wat ik kan vertellen over seizoen 2 is: aan het einde van seizoen 1 komt de wereld van de drie hoofdpersonages (Harald, Leif Eriksson en Freydis Eriksdottir) helemaal op zijn kop te staan. Kattegat wordt ingenomen en het verhaal bereikt een kookpunt. Dus ja, deze personages worden tot het uiterste gepusht en krijgen te maken met extremen.”

Vikings: Valhalla seizoen 2 op Netflix

Vikings: Valhalla krijgt dus sowieso drie seizoenen, waarvan er één al gereleaset is. Seizoen 2 staat op de rol en gaat vermoedelijk begin 2023 in première en seizoen 3 volgt weer een jaartje later. Netflix heeft echter nog geen officiële releasedata gecommuniceerd.

Ben jij benieuwd naar de échte Harald Hardrada/Sigurdsson? Pak dan dit artikel erbij. Ook de echte Leif Eriksson en Freydis Eriksdottir hebben we van een stuk voorzien. Wil je weten of Kattegat echt bestaat dan wel bestaan heeft? Die vraag beantwoorden we hier.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?