Laatste nieuws over Netflix

Harlan Coben’s Stay Close komt op oudjaarsdag op Netflix

Stay Close is het eerstvolgende Harlan Coben-boek dat op Netflix als Limited Serie zal verschijnen. De makers van Safe en The Stranger zijn weer aan de slag gegaan en de releasedatum is vrijgegeven: 31 december is het zover. De trailer belooft alvast veel spanning.

Stay Close over Megan, Ray en Jack

Stay Close is een boek uit 2012 en gaat om Megan, Ray en Jack. Megan, die ooit een wilde meid was, is een huismoeder met een groeiend gevoel van onbehagen. Ray was een fotograaf met een gouden toekomst, maar tegenwoordig doet hij alleen onbenullige opdrachten. En Jack is een politieman die een onopgeloste vermissingszaak niet kan laten rusten. Ze hebben echter alle drie geheimen waar hun geliefden zelfs niets van af weten…

Oudjaarsdag

Richard Armitage, Cush Jumbo en James Nesbitt zijn te zien als de drie hoofdrolspelers. De serie verschijnt dus op oudjaarsdag en het is nog even wachten op een trailer. Inmiddels is dit al het zesde boek van Harlan Coben dat verfilmd wordt op Netflix, in totaal is er een deal gemaakt om veertien boeken te verfilmen.

Dit zijn de Harlan Coben-series op Netflix

Bekijk de trailer van Stay Close

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?