Laatste nieuws over Netflix

Harry en Meghan gaan aan de slag bij Netflix

Na de Obama’s heeft Netflix opnieuw een deal gesloten met twee vooraanstaande personen. Prins Harry en Meghan Markle zullen de komende jaren programma’s gaan maken voor de streamingdienst. De afgelopen periode waren alle grote partijen bezig met het stel.

Inspirerende familieprogramma’s

Naast Netflix zouden Harry en Meghan ook in gesprek zijn geweest met Apple en Disney. Uiteindelijk hebben ze dus gekozen voor Netflix, waar ze inhoud willen gaan maken die informeert én hoop biedt. Als jonge ouders vinden ze het belangrijk om inspirerende familieprogramma’s te maken. Afgelopen januari besloot het stel om een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis en vertrok naar Californië.

Markle niet terug in hitseries

Het is de bedoeling dat de producties heel divers gaan worden, van documentaires en kinderprogramma’s tot fictieseries. Meghan Markle heeft ervaring met het laatste, want ze was jarenlang te zien in Suits. Het is echter uitgesloten dat ze dit soort rollen weer op gaat pakken, ook niet in hun eigen producties. Meghan heeft geen acteerambities meer.

Voetsporen van Obama’s

Twee jaar geleden tekenden Barack en Michelle Obama al een contract bij Netflix. De voormalig president van de Verenigde Staten en zijn vrouw willen vooral maatschappelijk betrokken programma’s maken. Met American Factory verscheen de eerste documentaire van hun productiehuis. Wanneer de eerste titel van Harry en Meghan verwacht kan worden is op dit moment nog niet bekend. Volgens Netflix lopen er al wel enkele producties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?