Laatste nieuws over Netflix

Haunting of Hill House-actrice krijgt hoofdrol in You seizoen 2

In de afgelopen weken is al het één en ander bekend geworden over You seizoen 2. Nu is ook duidelijk welke actrice de nieuwe vrouwelijke hoofdrol gaat spelen. De makers zijn erin geslaagd om Victoria Pedretti van Haunting of Hill House binnen te halen voor het tweede seizoen.

Victoria Pedretti

Victoria Pedretti is vorig jaar doorgebroken toen ze een rol te pakken had in de veelbesproken horrorserie Haunting of Hill House. Daarin vertolkt ze de rol van Nell Crain. Nu keert ze met You terug in een volgende Netflix-serie. Zij zou de leegte op moeten vullen die Beck (Elizabeth Lail) heeft achtergelaten. Pedretti heet in de serie Love Quinn, een aspirant-kok die in het dagelijks leven werkt als manager in een supermarkt.

In tegenstelling tot haar voorganger, is Love totaal niet geïnteresseerd in social media en zelfpromotie. In plaats daarvan focust ze zich juist op een interessant leven leiden. Daarnaast heeft ze ook met diep verdriet te maken gehad en wanneer ze Joe ontmoet voelt ze een gedeelde kennis van diepgaand, levensveranderend verlies.

You seizoen 2 op Netflix

Het duurt niet lang meer voordat Victoria Pedretti zich bij de rest van de cast mag voegen. Het tweede seizoen van You gaat namelijk in februari in productie. Later dit jaar wordt het tweede seizoen van de serie over stalker Joe Goldberg nog op Netflix verwacht. Mogelijk volgt daarna ook nog een derde seizoen, want één van de makers heeft daar nu al een spraakmakend idee voor.

Wil jij als eerst weten wanneer You seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?