Laatste nieuws over Netflix

Heb je de Spaanse kostuumdramaserie La Cocinera de Castamar al ontdekt?

Heb je de Spaanse kostuumdramaserie La Cocinera de Castamar al ontdekt? Afgelopen week verscheen het derde seizoen van Virgin River online op Netflix. Op diezelfde dag verscheen er echter ook een interessante nieuwe Spaanse kostuumdrama. Het volledige seizoen van La Cocinera de Castamar verscheen in één keer op Netflix en kan met een 7.0 op IMDb op een prima cijfer rekenen. De serie is een grote aanrader voor wie fan is van kostuumdrama’s.

Spaans kostuumdrama

La Cocinera de Castamar is net als Bridgerton gebaseerd op een roman.  De serie volgt de roman van Fernando J. Múñez en speelt zich af in 1720 in Madrid. We volgen daar een hertog genaamd Diego die weduwnaar is en langzaam zijn leven weer oppakt. Hij krijgt een oogje op een goede kokkin genaamd Clara Belmonte. De twee hebben echter een groot probleem. Het verschil is sociale klasse is zo groot dat het moeilijk is om hun relatie vol te houden. Daarnaast blijkt al snel dat Clara een groot geheim heeft.

La Cocinera de Castamar op Netflix

La Cocinera de Castamar staat sinds vrijdag 9 juli online op Netflix. Eerder al werd de serie uitgezonden in Spanje. Daar groeide de serie uit tot de best bekeken nationale serie die in 2021 werd uitgezonden. Voor La Cocinera de Castamar lijkt het te blijven bij één seizoen. De schrijver schreef tenslotte maar één boek over de hertog en zijn kokin.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?