Trailers

Heftige trailer superheldenserie Raising Dion gelanceerd

Raising Dion Netflix

Raising Dion is vanaf 4 oktober te zien op Netflix en de heftige trailer is nu ook gelanceerd. In navolging van The Umbrella Academy heeft Netflix opnieuw een bijzonder superheldenepos omarmd en verfilmd. Het eerste seizoen van Raising Dion zal bestaan uit tien afleveringen.

Superkrachten tegen wil en dank

Sinds het aflopen van de deal tussen Netflix en Marvel voor de series van The Defenders is Netflix zelf aan de slag gegaan met superhelden. Daarbij is er duidelijk een keuze gemaakt voor de meer gelaagde reeksen zoals al bleek bij The Umbrella Academy. Met Raising Dion maken we opnieuw kennis met iemand die tegen wil en dank superkrachten bezit.

Mysterieuze krachten

Raising Dion is gebaseerd op het gelijknamige comic book van Dennis Liu en bewerkt door Michael B. Jordan. Dion is de zoon van de alleenstaande moeder Nicole Reese. Zijn overleden vader Mark heeft altijd gezegd dat hij bijzonder is en langzaam wordt zijn moeder ook duidelijk waarom. Dion begint verschillende mysterieuze krachten te ontwikkelen, waar hij zelf nog amper raad mee weet. De overheid maakt ondertussen jacht op hem

Bekijk de trailer van Raising Dion

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?